• Hem
 • Byn
 • Karta
 • Historik
 • Evenemang
 • Arkiv
 • Rädda Ån
 • Förra
 • Gästboken
 •  

  BÄSTA JULKLAPPEN!

   

  Försäljning av projekten Ranasjö- och Salsjöhöjden skjuts upp

  Arise AB (publ) (“Arise”) meddelar härmed att den planerade försäljningen av projekten Ranasjö- och Salsjöhöjden (“Projekten”) skjuts upp. Detta innebär bland annat att ansökan om tillstånds-förlängning för ett av delprojekten måste lämnas in. Ambitionen är att realisera Projekten i ett senare skede.

  “Vi hade hoppats på att kunna realisera projekten nu men det gick tyvärr inte. Jag vill passa på att tacka våra partners i projekten för alla hårda ansträngningar”, säger Daniel Johansson, VD Arise AB.

  Halmstad den 18 december 2020
  ARISE AB (publ)

  För ytterligare information, vänligen kontakta
  Daniel Johansson, CEO Arise AB, +46 702 244 133
  Linus Hägg, CFO Arise AB, +46 702 448 916

  Denna information är sådan information som Arise AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 december 2020 kl. 17:20 CET.”

   

  Ovanstående är hämtat från Arise´s hemsida

  ETT RIKTIGT UNDERBART JULUNDER!!!!

  /Tarabrita

  Lämna en kommentar