• Hem
 • Byn
 • Karta
 • Historik
 • Evenemang
 • Arkiv
 • Rädda Ån
 • Förra
 • Gästboken
 •  

  Spindeln i nätet

  Här nedan följer en bild (dålig kvalitet, tyvärr), med den text som Flodin sände länsstyrelsen tillsammans med samrådsunderlaget för Nallkullen. Intressant att notera är att det här uppges att Ranasjö skall exploateras med 24 st 5-6 MW- verk. Det enda, som de boende annars sett om dessa planer, är att det skulle bli färre men större verk. Salsjö får 14 st 5-6 MW-verk. Beräknad byggstart för båda dessa industrier om ca 1,5 år. Han skriver också i detta mail att “vi” även arbetar med projektet Björkvattnet, Isbillen och Storbrännkullen (förutom Nallkullen, Ranasjö och Salsjö). Vilka “vi” undrar man då. Vi, Flodin av Guds nåde, eller Flodin med förra frun eller??? Men att Flodin är mitt i smeten är förstås ingenting som förvånar. Precis som spindeln i nätet.

  Tarabrita

  Lämna en kommentar