• Hem
 • Byn
 • Karta
 • Historik
 • Evenemang
 • Arkiv
 • Rädda Ån
 • Förra
 • Gästboken
 •  

  Inne möten, ute underbar senhöst!

  I går, söndag 31/10 hölls två möten på Föreningshuset; först hade Röån-Lasele FVOF styrelsemöte inför den försenade årsstämman 28/11. Då skall stadgarna antas så det fanns en del att diskutera.

   

  Det har varit ovanligt varmt, fuktigt och mjukt ute i naturen. Jessica har fångat denna känsla med sin kamera och delar med sig av sina stämningsfyllda bilder till Hemsidan. TACK!!! Alla bild togs i fredags, 29/10 i Långvattnets Naturreservat.

  Dagens andra möte var Röåns Byalags. Vi hade besök av Annika Falkensson, som ideellt lägger ner mycket tid på att hjälpa byalag att inventera tomma hus….och/eller hus som kan användas bättre. Det är angeläget att få fast boende, som kan bidraga till att utveckla Junsele och byar.

  När detta var färdigbehandlat övergick vi till att planera Julgröten. Kanske en festlig tillställning med välkomnande av de nyinflyttade. Kanske julklappar till barnen. Kanske – nej säkert- skinksmörgås för alla som inte tycker om gröt. Kanske…… ja, det får ni veta när vi närmar oss 27/11, då detta planeras äga rum.

  /Tarabrita

  Lämna en kommentar