• Hem
 • Byn
 • Karta
 • Historik
 • Evenemang
 • Arkiv
 • Rädda Ån
 • Förra
 • Gästboken
 •  

  Festlig invigning!!

  Fredag 15/7 planeras en festlig invigning av Röåforsarnas Naturreservat och vandringsleden Kraftleden. Hervor  och Jacke Sjödin kommer att medverka och det planeras för lokala spelmän. Detta och det faktum att dagen infaller i Junsele Återvändarvecka gör att man kan hoppas på god publiktillströmning.

  Själva invigningsceremonin planeras till Röåns skjutbana i omedelbar närhet till de båda ledernas början. Guidade turer  i reservatet under ledning av länsstyrelseexpert kommer att erbjudas.

  Därutöver kommer Röåns föreningshus att bjuda på en konstutställning av lokala förmågor, försäljning av olika byprodukter m.m. Tider och program är ännu ej bestämda. Det kan bero litet på vilka artister som kan medverka och vilka som skall invigningstala m.m.

  Kaffe och andra drycker kommer att finnas liksom förhoppningsvis mat.

  Vi återkommer med mer detaljerade planer längre fram.

  /Tarabrita

   

  Lämna en kommentar